вторник, 12 април 2011 г.

5 от най-големите хотели в света

Днес ви представяме 5 от най-големите хотели в света.

1. First World Hotel
Огромния хотел First World Hotel е разположен в Малайзия. Хотела разполога с 6000 стаи, увеселителен парк, мол, горски парк и други малки хотели. The First World Hotel има над 80 магазина, повече от 90 ресторанта, кино, караоке бар и казино. Хотела разполага с 2 тематични парка,.Най-яката част е,че хотела е построен в планината.
2. MGM Grand
MGM Grand е в Лас Вегас и разполага с 5,044 стаи. Пред хотела има разположена статуя, която е една от най-големите в Америка.. MGM Grand има повече от 20 ресторанта, 6 бара и няколко хубави сгради за данни.





3. Luxor
Luxor също е разположен в Лас Вегас, разполага с  4,408 стаи. Хотела е във формата на пирамида и е декориран в Египетски стил. Хотела предлага невероятни магически спектакли
.

4. Ambassador City Jomtien Hotel
The Ambassador City Jomtien Hotelе е разположен в Тайланд и има над 4,239 rooms. Басейна е разположен по брега на морето и е добро място за сърфистите. Разполага с писта за джогинг, тенис кортове, голф игрище и предлага всякакви водни спортове. Също така хотела е известен с библиотеката си, огромен избор от книги,  които се обновяват непрекъснато.

5. Hilton Hawaiian Village Beach
Hilton Hawaiian Village Beach е хавайски хотел и има 3,386 стаи. Хотела разполага с огромен басейн - повече от 900 квадратни метра.. Hilton Hawaiian Village Beach предлага разходки с подводница и сафари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар